Izvor: Radio 021, 26.Feb.2021, 10:31

Tržni centri i ugostiteljski objekti za vikend rade do 14 sati

Tržni centri i ugostiteljski objekti radiće ovog vikenda do 14 sati.

Ovo je odluka koju je doneo Krizni štab.

Mediji pišu da ovo novo radno vreme ne važi za prehrambene radnje, apoteke, medicinske ordinacije i laboratorije. Navodi se da će neke uslužne delatnosti, poput frizera, moći da rade do 20 časova.

Pumpe će posle 14 časova biti otvorene samo za točenje goriva.

Kako se saznaje, ova mera će ponovo biti razmatrana u ponedeljak, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << kada će biti odlučeno da li će se tako nastaviti ili ne.

Krizni štab za borbu protiv virusa korona danas je održao sednicu zbog pogoršanja epidemiološke situacije. Medicinski deo Štaba i najavio je ranije zaoštravanje mera zbog naglog povećanja broja zaraženih.

Članovi Kriznog štaba nakon zasedanja nisu davali izjave za medije, već će se javnosti obratiti u 15 časova.

Autor: Nova.rs, Novosti, 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Krizni štab: Ugostiteljski objekti i tržni centri vikendom će raditi do 14h

Izvor: N1 televizija, 26.Feb.2021

Krizni štab za suzbijanje epidemije koronavirusa odlučio je danas da preporuči Vladi Srbije da ugostiteljski objekti i tržni centri u celoj zemlji tokom vikenda rade do 14 sati, nezvanično saznaje N1.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.