Izvor: Kurir, 04.Jun.2009, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trostruki ubica izručen Srbiji

BEOGRAD - Ministarstvo pravde Bosne i Hercegovine na zahtev Ministarstva pravde Srbije, izručilo je Milana Matkovića (24), državljanina Srbije i Bosne i Hercegovine, zbog trostrukog ubistva i ubistva u pokušaju. Matković je u kafiću u Novom Sadu 2004. godine, ubio troje ljudi i pobegao u Bosnu jer ima dvojno državljanstvo Srbije i Bosne i Hercegovine. Sud u Bosni i Hercegovini osudio ga je za trostruko ubistvo i uputio na izdržavanje kazne u Kazneno-popravni zavod Zenica.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Trostruki ubica predat srpskim vlastima

Izvor: Radio 021, 04.Jun.2009

Ministarstvo pravde Bosne i Hercegovine je, na zahtev Ministarstva pravde Srbije, izručilo Srbiji Milana Matkovića, koji je zbog trostrukog ubistva i ubistva u pokušaju izdržavao zatvorsku kaznu u BiH. Milan je oktobra 2004. u stanu svoje majke, u ulici Braće Ribnikar, hicima iz automatske puške...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.