Izvor: Radio 021, 28.Feb.2021, 16:59

Trijumf Vojvodine i uspešan debi Boškana

Trijumfom nad ekipom Radničkog u maloj sali Spensa, odbojkaši Vojvodine su na najbolji način stavili tačku na ligaški deo prvenstva i napravili dobru uvertiru u plej-of.

Crveno-beli počeli su meč u postavi Todorović, Blagojević, Perić, Bajandić, Mašulović, Simić, dok su se na poziciji libera smenjivali Negić i Brborić.

Posle bloka Mašulovića i vođstva od 11:10 usledila je mini serija Vojvodine - 13:10. Nakon toga domaćin ne samo da je sačuvao prednost, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << nego je i uvećao, te rutinski završio set za 1:0. Blok je krasio crveno-bele i u nastavku, ali je učinak bio dobar i u svim ostalim elementima. U samom finišu gosti jedino što su uspeli jeste da se malo približe, ali ni to nije omelo Novosađane da mirno stave tačku i na ovaj period. Sigurno, motivisano, mirno, koncentrisano, grabili su domaćini ka maksimalnom trijumfu, za lep kraj ligaškog dela prvenstva.

Šef stručnog štaba Slobodan Boškan zadovoljan je prikazanim.

"Mislim da smo odigrali dobar meč. Pohvalio bih celu ekipu, sve igrače, kako su igrali i držali se dogovora. Drago mi je, ali moram reći da smo tek na početku jednog puta i moramo se okrenuti narednim mečevima. Postojala je pozitivna sportska trema na debiju, no to je uvek tako kad želite da pobedite. Meni je bilo važno da odigramo dobro. Zadovoljan sam što smo pokazali ovu vrstu karaktera. Ali, ponavljam tek ulazimo u završnicu sezone", naveo je novi šef stručnog štaba.

Četvrtfinale plej-ofa počinje već 4. marta. Vojvodina na svom terenu, u četvrtak, u 17 časova igra protiv osmoplasirane ekipe na tabeli.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.