Top čizme u trendu za jesen i zimu 2017/2018

Izvor: Luftika.rs, 18.Okt.2017, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Top čizme u trendu za jesen i zimu 2017/2018

Iako većina žena neće moći da ima pun ormar markiranih cipela koje kupuje platom od pisanja nedeljnog bloga, na metaforičnom nivou sve smo mi Keri, ili bismo bar potajno želele da budemo. Ovog puta vam predstavljamo čizme za jesen – zimu 2017/18 – koje su sigurno pun pogodak!
Pre nego što pređemo na modele čizama za predstojeću zimu i kasnu jesen, moramo da kažemo da ne pominjemo Keri Bredšo iz kultne serije Seks i grad uzalud. Ženska opsesija cipelama >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << možda je najbolje prikazna upravo kroz njen lik, koji je oborio mnoge predrasude, tabue i pomerio granice ženske samostalnosti i ličnosti.
Rečenica koja najbolje opisuje našu modnu opsesiju upravo je njena:
Potrošila sam 40 hiljada dolara na cipele, a nemam gde da živim? Bukvalno ću biti matora žena koja živi u svojim cipelama.”
Šalu na stranu, kako bismo vam pomogli da uštedite vreme i novac kupujući mnogo cipela za koje nemate resursa, mi ćemo vam podeliti savete za modne trendove jesen/zima, koje kada ispratite možete da budete sigurni da niste pogrešili i da ćete ih stvarno nositi.
#1 Spremni za borbu uz martinke Stilizovane martinke su apsolutni hit ove sezone. Ono što ih razlikuje od klasičnih martinki je finiji izgled koji je prilagođen nežnijim i lepršavijim stilovima.
Ove čizme se mogu nositi i uz suknje, i uz pantalone. Znamo da ste to čuli hiljadu puta u radnji kada prodavačice žele da što pre kupite preskupe cipele iz radnje, ali ovo je proverena istina. Detalji kao što su veštački biseri, nitne u stebrnoj boji i slično, čine ove čizme pogodnim za skoro sve stilove. Ovi detalji su postali veliki hit u svetu, a ovo su još neki saveti šta je IN a šta OUT.

Nisu pogodne jedino za svečanosti, ukoliko volite klasičan svečani stil. Ali kada je u pitanju svakodnevni stil, ove čizme su pravi izbor za vas.
Ovakve čizme možete naći i kod nas. Zara nudi veliki izbor, a jedan od njih su i ove martinke sa biserima.
#2 Sijaj i zablistaj – čizme sa šljokicama za sjajnu proslavu Takođe, još jedan veliki hit koji je ostao još od leta su nikad prevaziđene šljokice koje svi toliko volimo. Šljokice su te koje nas oraspolože, koje unose novogdišnju euforiju u Novu godinu, koje svaku svečanost učine svečanijom.
Ovaj stil je do skoro bio rezervisan samo za nežne dame koje neguju princeza stil. Međutim, šljokice su se probile u mejnstrim i postale veliki trend.

Ukoliko želite da na ulici budete primećeni ovakve čizme su pravi izbor za vas, ako uz to još ukombinujete šljokičaste čarape, bićete prava trendseterka.
Ovaj stil je rezervisan za malo smelije i one koje vole da eksperimentišu sa obućom. Takođe, nisu previše praktične ako imate samo njih za ovu jesen, ali ukoliko imate dovoljno novca da izdvojite za još jedan klasičniji par, onda ove čizme morate imati.
Ove čizme možete naći u Bershka radnji, i zasijati svaki dan.
#3 Saten i svila Čizme poznatog brenda Balenciaga napravljene od satena i svile su postale apsolutni hit. Toliko su u trendu da je Jelena Karleuša morala da kupi isti model u dve različite boje.
Mi naravno nemamo novca koliko ima Jelena, ali do tada možemo da se zadovoljimo replikama ovih čizama koje se nude svuda u gradu.

Već u Zari možete naći ovaj model, i uživati u ovom trendu po pristupačnoj ceni. Dok kombinujete ove čizme morate da vodite računa o stilu koji želite da iznesete. S obzirom da je gornji deo čizme mekanog materijala kao čarapa, moći ćete da ga kombinujete uz tanke materijale koje ćete eventualno nositi ispod čizmi, ali najidelanije idu uz suknje.
Ukoliko ste još uvek neodlučni budite sigurni da bi savet koji bi vam uputila Keri Bredšo bio da defintivno uzmete ovaj par, i na ulici budete šik i u trendu.
#4 Neobični dezeni čizama – animal print Ukoliko negujete klasični stil, sa jednobojnom odećom, a ove jeseni želite da uneste malo živosti i leta u vaš stil, onda je ova vrsta čizama prava za vas.
Modeli su napravljeni u različitim dezenima koji ostavljaju jak efekat, obično su to sitni dezeni leoparda, antilope ili sitnog cveća. Na dezenima osim mnogobrojnsoti sitnih detalja dominira i velika paleta boja, što vaše čizme čini jedinstvenim.

Ako mislite da ova vrsta nije prilagodljiva za svaki dan, varate se. To je ono što je čar, možete ih nositi svaki dan uz klasičnu garderobu i svaki dan izgledati drugačije i sveže.
Ono što je, takođe, bitno za ovaj stil je da je odličan za posao i za kombinovanje sa dugim suknjama.
Mango nudi ovakav model čizmi.
#5 Bele čizme su uvek u trendu! Bele čizme su uvek u trendu, zato što dolazi zima, sneg i sve ono što praznike čini čarobnim.
Sa ovim modelom nećete imati nikakav problem u kombinovanju sa svakodnevnim stvarima, kao ni sa svečanim. Bela boja je ona koja ide uz sve, a svaku kombinaciju učini originalnijom, jer je jedinstvena, čista, a opet veoma uočljiva.

Ukoliko želite da privučete pažnju na ulici možete nositi klasične bele čizme, dok se za svečanosti možete opredeliti za finije bele modele.
Sigurno je da ćete ostati zapaženi.
Kod nas model klasičnih belih čizama možete naći u Pull & Bear radnji.
Izbor je na vama Ljubitelji cipela, sada možete da uživate u kupovini vašeg savršenog novog para i budete sigurni da nećete napraviti loš izbor. Bitno je samo da izaberete čizme koje se slažu sa vašim stilom, kao i da izaberete da li želite čizme za svečanost ili za svakodnevnu šetnju po gradu.
Svi ovi modeli izražavaju vašu ženstvenost, bez obzira na to da li izaberete ravne čizme, ili na štiklu. Čak i stiliozovane martinke mogu izraziti ženstvenost vaše ličnosti.
Ne dajte da vas zavaraju modeli koji izgledaju ekstravagantno, ali koji ne idu uz vaš stil. Na kraju ćete završiti samo sa još jednim parom odloženih cipela u hodniku. Kada krenete u kupovinu, ponesite ovu listu sa sobom, da vas podseti da imate 5 odličnih izbora u zavisnosti od vaših potreba.

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.