Izvor: Radio 021, 18.Avg.2020, 23:00

Tokom nevremena u centralnoj Srbiji dvoje poginulo

U jakom nevremenu praćeno kišom i olujnim vetrom, koje je danas oko 16 časova zahvatilo delove centralne Srbije stradale su dve osobe, a jedan muškarac je teško povređen prilikom udara groma.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na koridoru 10 kod Mihajlovca, stradali su muškarac i žena koji su se kretali motociklom u smeru od Beograda ka Nišu.

Prema informacijama dobijenim od očevidaca, saobraćaj na tom delu auto puta odvijao se veoma usporeno, a na mestu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << udesa nalazilo se više policijskih automobila i kola hitne pomoći.

U Jagodni je prilikom udara groma teže povređen trener mlađih kategorija FK Jagodina, a prema prvim informacijama među decom koja su bila na treningu nema povređenih.

U Kragujevcu je olujni vetar iščupao jedno drvo u glavnoj ulici čije su grane pokidale električne kablove oa je u om delu grada došlo do kraćeg prekida električne energije.

Tokom nevremena, bez struje su ostala i pojedina prigradska naselja.

 Zbog oluje su bez struje i pojedina sela u opštini Knić.

Autor: FoNet

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

U jakom nevremenu koje je zahvatilo delove centralne Srbije stradale su dve osobe

Izvor: Danas, 18.Avg.2020

U jakom nevremenu praćeno kišom i olujnim vetrom, koje je danas oko 16 časova zahvatilo delove centralne Srbije stradale su dve osobe, a jedan muškarac je teško povređen prilikom udara groma.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.