Težak udes u Novom Sadu

Izvor: RTS, 25.Dec.2009, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Težak udes u Novom Sadu

Dve osobe su poginule u teškoj saobraćajnoj nesreći u Novom Sadu. Nesreća se desila na raskrsnici Bulevara kralja Petra i Kisačke.

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila u Novom Sadu dve osobe su poginule, potvrđeno je u novosadskoj policiji.

Prema prvim nezvaničnim podacima, udes je izazvao Novosađanin Dragan R. (22) koji je svojim "audijem" naleteo na "jugo" u kojem su se nalazili Aleksandar K. (44) i Nenad N. (45), obojica iz Novog Sada. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Nesreća se desila na raskrsnici Bulevara kralja Petra i Kisačke.

Aleksandar K. je poginuo na licu mesta, dok je vozač "juga" Nenad N. oko 6 časova dovezen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine, ali je posle ukazane reanimacije preminuo, rečeno je agenciji Beta u Kliničkom centru.

Prilikom alkotestiranja, policija je utvrdila da je Dragan R. vozio u pijanom stanju, posle čega je upućen u zdravstvenu ustanovu na analizu krvi, kako bi se utvrdio tačan procenat prisustva alkohola u krvi.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.