TEREZA KESOVIJA ČAK PUSTILA I SUZU U BEOGRADU  (VIDEO)

Izvor: Kurir, 19.Dec.2010, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEREZA KESOVIJA ČAK PUSTILA I SUZU U BEOGRADU (VIDEO)

Iako je donedavno govorila da više nikad neće nastupiti u Srbiji, Tereza Kesovija gostovala je sinoć u udarnom terminu Radio-televizije Vojvodine.

Prvi put posle 25 godina, hrvatska pevačica pojavila se na jednoj srpkoj televiziji i dala intervju uživo najavljujući svoja dva koncerta koja će održati u januaru; jedan u novosadskom "Spensu", a drugi u beogradskom Centru "Sava".

Tereza je izjavila da je došla u Srbiju zbog ljudi koji je vole i koji su željni da je čuju >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i vide.

"Iza nas je jedno okrutno vreme za sve dobre ljude. Nema smisla više da rovarimo po prošlosti i jedni po drugima. Želim да vam pesmom prenesem poruke ljubavi i mira, jer ljubav je najvažnija," izjavila je Tereza za Radio-televiziju Vojvodine, a prenose hrvatski mediji.

"Ne smite da kažnjavate nas koji vas volimo. To mi je bilo najdirljivije", prenela je pevačica sadržaj pisama koje su joj slali obožavatelji iz Srbije, ali i priznala da joj odluka o dolasku nije bila nimalo laka.

Tereza je prethodno održala i pres konferenciju za novinare u Centru "Sava" gde je čak i pustila suzu.

Novinari su je ispitivali o njenim političkim uverenjima, a ona ih je sa suzama u očima uveravala da treba zaboraviti prošlost. Sebe je nazvala "žrtvom rata", dodajući da je uverena kako su Srbija i Hrvatska na pravom putu da izgrade dobre odnose.

"Nećete otići ravnodušni s koncerta, osetićete ljubav, biće tu i suza i videćete da je istina sve što sam danas rekla, jer u pesmi ne mogu da lažem," rekla je Tereza pred okupljenim novinarima i najavila da će na koncertu pevati u pratnji orkestra "Camerata Serbia" i izvesti svoje najslušanije pesme, od kojih je većinu napisao Đelo Jusić, koji će biti dirigent koncerta. Kao najavu spektakla, pevačica je otpevala stih iz pesme "Prijatelji stari gdje ste".

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.