Svetski kongres čelnika Mense u Novom Sadu od 1. oktobra

Izvor: Radio 021, 29.Sep.2015, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svetski kongres čelnika Mense u Novom Sadu od 1. oktobra

Svetski kongres Borda direktora Mense, na kom će se okupiti predsednici svih nacionalnih Mensa i predsedništvo Mense International, održaće se u Novom Sadu od 1. do 5. oktobra.

Kongres će započeti predavanjem "Funkcionalno znanje prioritet XXI veka" dr Ranka Rajovića u četvrtak, 1. oktobra, u Kongresnom centru Master, od 18.15 časova.

Pozdravnu reč će, pored pokrajinskog sekretara za privredu, zapošljavanje i ravnorpavnost polova Miroslava Vasina i sekretara >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine Mihalja Njilaša, uputiti i predsednica Mense Srbije Aleksandra Borović i predsednica Mense International Bibiana Balanji.

Mensa je neprofitna organizacija koja okuplja osobe sa najvišim koeficijentom inteligencije. Zastupljena je u preko 100 zemalja sveta i ima više od 120.000 članova. U Srbiji Mensa ima preko 1.000 aktivnih članova. Osnovni cilj ove organizacije jeste usmeravanje korišćenja inteligencije u pravcu opšte dobrobiti.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.