Izvor: Radio 021, 18.Mar.2020, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svake večeri u 20 sati - aplauz za medicinare

Društvenim mrežama kruži poziv svim građanima koji se nađu na svojim terasama, balkonima i prozorima da večeras u 20 sati zatapšu u znak podrške našim medicinarima.

"Svake večeri u 20 sati. Podelite ovo sa svojim prijateljima! Večeras će ih možda biti malo, ali svake večeri će biti sve više ljudi. Pokažimo podršku za one koji izlaze u prve redove za nas. Malo solidarnosti i podrška puno znači!", navedeno je u objavi koja kruži mrežama.

Slične >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << inicijative pojavile su se i u drugim zemljama, kao što su Italija, Španija, Hrvatska...

Autor: RTS

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Srbija je večeras aplaudirala medicinarima koji se bore protiv korone: Ovi snimci će vam naterati suze na oči (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 18.Mar.2020

Srbija je večeras aplaudirala svim medicinarima koji se bore sa korona virusom u našoj zemlji Srbija je večeras aplaudirala svim medicinarima koji se bore sa korona virusom u našoj zemlji. Građani naše zemlje su se odazvali na poziv koji je kružio društvenim mrežama i na...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.