Izvor: Radio 021, 11.Apr.2021, 10:14

Sutra ističe rok za plaćanje dugovanog poreza

Za firme koje su ostvarile pravo na odlaganje plaćanja dugovanih poreza i doprinosa rok za uplatu treće rate ističe sutra, saopštila je Poreska uprava.

Firme su pravo ostvarile u skladu sa Uredbom o ublažavanju posledica šteta izazvanih pandemijom.

Firme koje dugove ne izmire na vreme, gube pravo na odlaganje plaćanja i celokupni preostali poreski dug im dospeva danom gubitka prava na odlaganje plaćanja.

Poreski obveznici više informacija mogu da dobiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u kontakt-centru Poreske uprave na brojeve telefona 0700-700 007 i 011-33 10 111 ili na šalterima "Vaš poreznik" u 37 filijala u Srbiji.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Danas ističe rok za plaćanje treće rate dugovanog poreza

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Apr.2021, 06:13

Za firme koje su ostvarile pravo na odlaganje plaćanja dugovanih poreza i doprinosa u skladu sa Uredbom o ublažavanju posledica šteta izazvanih pandemijom, rok za uplatu treće rate ističe danas, saopštila je Poreska uprava...Firme koje dugove ne izmire na vreme, gube pravo na odlaganje plaćanja...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.