Supruga mu pomogla da nađe devojku preko društvenih mreža

Izvor: Radio 021, 20.Feb.2016, 23:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Supruga mu pomogla da nađe devojku preko društvenih mreža

Dvadesedvogodišnji Edi Azar se sa svojom suprugom Ašom Džejkob dogovorio da ima otvoren brak, što je podrazumevalo viđanje s drugim ljudima.

Kako bi upoznao nove devojke, Edi je otvorio profil na Tinderu, ali je brzo shvatio da mu "muvanje" devojaka u virtuelnoj stvarnosti ne ide baš od ruke.

Dok se Edi nije baš najbolje snašao na društvenim mrežama, njegova supruga je vrlo lako upoznavala nove muškarce. U jednom momentu, Aša je rešila da uzme stvar u svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ruke i ugovori sastanak svom suprugu.

Tada je Edi shvatio da je zapravo imao problem u komunikaciji, pa je uz pomoć supruge naparvio formulu za muvanje.

Za dve nedelje, njegov profil na Tinderu imao je 74 poklapanja sa drugim devojkama i čak 32 superlajka. Zatim je zapsiao sve "fore” koje su najbolje prolazile kod devojaka sa kojima je pričao, odnosno sa kojima je njegova supruga pričala i šta je ono što ih obara s nogu.

Autor: B92

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.