Izvor: Radio 021, 31.Avg.2019, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sukob predstavnika SzS i SNS na Trgu republike

Na rekonstruisanom Trgu republike u Beogradu, koji je danas otvoren, sukobili su se predstavnici i pristalice Saveza za Srbiju i Srpske napredne stranke.

Do verbalnog okršaja, guranja i umalo opšte tuče došlo je pošto su na razdaljini od nekoliko metara zakazani događaji jedne i druge grupacije.

Predstavnici Saveza za Srbiju - funkcioner Narodne stranke Nikola Jovanović i funkcioner Stranke slobode i pravde i predsednik opštine Stari grad Marko Bastać >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << na trgu su imali performans kojim su želeli da ukažu na predugu i preskupu rekonstruciju trga, dok su predstavnici gradske vlasti i SNS došli na početak Knez Mihailove da pohvale radove i otvore novu gradsku saobraćajnu liniju koja će se kretati pešačkom zonom.

Kada su gradski čelnici krenuli u vožnju električnim mini busom, sreli su predstavnike Saveza za Srbiju. Mini bus se zaustavio na kratko i nastavio vožnju, što je doživljeno kao bežanje. Krenulo je dobacivanje i guranje sa onima koji su bili van mini busa, a među kojima je bio i odbornik SNS Nemanja Joksimović.

Sukobljeni su se gurali, psovali i dobacivali jedni drugima i duž Čika Ljubine ulice, a u više navrata je skoro došlo do ozbiljne tuče. Posle izvesnog vremena okupljeni su se razišli.

BOTOVI SU KRENULI DA TUKU GRADJANJE MEDJU KOJIMA SU SE NALAZILI NIKOLA JOVANOVIC I MARKO BASTAC!

Na Trgu republike odrzan je performans,medjutim botovi su krenuli da tuku gradjanje medju kojima su se nalazili Nikola Jovanovic i Marko Bastac! pic.twitter.com/WZASIsVVNj

— Marko Dragoslavic(Operativac iz Zemuna) (@tamodaleko) August 31, 2019
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.