Izvor: Radio 021, 24.Nov.2018, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sud u Prištini odredio pritvor do 30 dana uhapšenim Srbima

Osnovni sud u Prištini odredio je do 30 dana pritvora trojici Srba koji su uhapšeni u Kosovskoj Mitrovici, objavila je danas Radio-televizija Srbije.

Oni su uhapšeni zbog sumnje da su umešani u ubistvo lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića.

U petak, 23. novembra rano ujutru specijalne jedinice ROSU uhapsile su u severnom delu Kosovske Mitrovice Dragišu Markovića, Marka Rosića i Nedeljka Spasojevića.

Zbog ometanja policije prilikom hapšenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << priveden je i Saša Ćurić, koji treba da bude priveden u sudu u Kosovskoj Mitrovici.

U Osnovnom sudu u Prištini danas je održano ročište po zahtevu Specijalnog tužilaštva za određivanje mere pritvora, a tužilac Sulj Hodža rekao je da očekuje da uhapšenima bude određen pritvor, jer postoji dovoljno dokaza.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"PREBIJEN PRED MALOM DECOM" Petković: Četvorica uhapšenih su bili maltretirani, Vlada Srbije će insistirati da pobedi istina

Izvor: Blic, 24.Nov.2018

Pomoćnik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković je izjavio večeras da su četvorica Srba, uhapšenih u petak u Kosovskoj Mitrovici, bili maltretirani u brutalnoj akciji specijalne jedinice kosovske policije ROSU i da će Vlada Srbije insistirati da pobedi istina.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.