Izvor: Radio 021, 30.Dec.2018, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefan Vilotijević će iz Beča biti prebačen u zatvor na Klisi

Stefana Vilotijevića (22), koji je ranjen u Beču kada je ubijen pripadnik kavačkog klana Vladimir Roganović, austrijske vlasti izručiće Srbiji jer nije odslužio kaznu na koju je osuđen zbog nelegalnog posedovanja oružja, piše "Blic".

Kako beogradski list nezvanično saznaje od izvora upoznatih sa presudom, Vilotijević će bolničku sobu u kojoj je posle ranjavanja smešten, zameniti ćelijom u Okružnom zatvoru na Klisi.

Kada je ubijen Roganović, a Vilotijević >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ranjen u centru Beča, utvrđen je i pravi identitet Novosađanina, koji je pre nekoliko meseci pobegao iz Novog Sada i tako izbegao odlazak u zatvor. Upravo zbog izbegavanja odlaska na odsluženje kazne za njim je raspisana međunarodna crvena Interpolova poternica, pa su mu austrijske vlasti odmah odredile ekstradicioni pritvor i izručiće ga Srbiji, navodi "Blic".

Opširnije o pucnjavi u Beču i o tome ko je Stefan Vilotijević čitajte OVDE.

Autor: Blic

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

VILOTIJEVIĆA U SRBIJI ČEKA ROBIJA Pobegao iz Novog Sada da izbegne zatvor, a uskoro će bolničku sobu ZAMENITI ĆELIJOM

Izvor: Blic, 31.Dec.2018, 07:57

Stefana Vilotijevića (22), koji je ranjen u Beču kada je ubijen pripadnik kavačkog klana Vladimir Roganović, austrijske vlasti izručiće Srbiji jer u domovini nije odslužio kaznu na koju je osuđen zbog nelegalnog posedovanja oružja!

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.