Stanovnici Bocke dižu bunu zbog vode

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Mar.2011, 23:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanovnici Bocke dižu bunu zbog vode

NOVI SAD -

Oko stotinak stanovnika naselja Bocke u Sremskoj Kamenici okupili su se jutros u znak protesta jer već 25 godina nemaju vodovod i kanalizaciju.

Oko hiljadu domaćinstava u tom naselju vodom se snabdeva iz svojih bunara, ali zbog blizine septičkih jama, voda nije bakteriološki ispravna, pa stanovnici žive u stalnom strahu za svoje zdravlje.

Ukoliko ne dobiju odgovor od nadležnih, radikalizovaće protest i sledeći put se okupiti ispred gradske skupštine, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << a potom i blokirati put Beočin - Novi Sad, najavljuju stanovnici naselja Bocke.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Traže izgradnju kanalizacije

Izvor: TvojPortal.com, 28.Mar.2011, 22:33

 . (press) Nekoliko stotina stanovnika Altine i Batajnice protestovalo je juče ispred Skupštine grada zbog nerešavanja problema izlivanja podzemnih voda i fekalija u ovim naseljima.. .  .  . . Učesnici protesta doneli su uzorke vode iz svojih vodovodnih cevi, koja je zagađena zbog izlivanja...

Nastavak na TvojPortal.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.