Izvor: Kurir, 27.Mar.2010, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srušio se helikopter kod Zrenjenina, pilot povređen

ZRENJANIN, 27. marta 2010. (Beta) - Helikopter novosadske firme "Ciklonizacija" srušio se danas oko 10.40 tokom trenažnog leta u blizini aerodroma Ečka kod Zrenjanina. U helikopteru je bio samo pilot koji je prevezen u Urgentni centar u Zrenjaninu. Za sada se ne zna koliko teško je pilot povređen. Uzrok nesreće još nije poznat, a dopisnici agencije Beta Ljiljani Stupar je rečeno da je letelicom upravljao iskusan pilot. Mesto na kojem se srušio helikopter sada obezbeđuje policija.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srušio se helikopter kod Zrenjanina, pilot prebačen na VMA

Izvor: Blic, 27.Mar.2010

Prilikom pada helikoptera novosadske „ Ciklonizacije“ koji se juče dogodio u Ečkoj kraj Zrenjanina, pilot Nikola Radić iz Beograda zadobio je teške telesne povrede. Jak vetar je najverovatnije uzrok nesreće na sportskom aerodromu „Mihajlo Pupin"..Radiću je prvo ukazana pomoć u Urgentnom...

Nastavak na Blic...

Pilot iz Beograda povređen u padu helikoptera

Izvor: EMportal, 27.Mar.2010

Pilot Nikola R. (1956) iz Beograda zadobio je teške telesne povrede prilikom pada helikoptera novosadske Ciklonizacije, kojim je upravljao, u Ečki kraj Zrenjanina, saopštila je danas Policijska uprava (PU) u Zrenjaninu.

Nastavak na EMportal...

Preživeo pad helikoptera

Izvor: Politika, 27.Mar.2010

Letelica novosadske firme srušila se u oranice u blizini aerodroma kod Ečke, ispituju se uzroci udesa ..Zrenjanin – Nikola Radić, 54-godišnji penzionisani vojni pilot, teže je povređen prilikom jučerašnjeg pada helikoptera kojim je upravljao. Posle nesreće pilot je odmah prebačen u zrenjaninski...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.