Izvor: Beta, 05.Feb.2011, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija - Kanada 1:1, Jovanovski pobedila Voznijak

NOVI SAD, 5. februara 2011. (Beta) - Fed kup reprezentacija Srbije izjednačila je rezultat na 1:1 u duelu sa Kanadom, u prvom kolu takmičenja u Svetskoj grupi 2, pošto je Bojana Jovanovski u subotu u Novom Sadu pobedila Aleksandru Voznijak sa 2:0 (6:4, 7:5).

U prvom meču Aleksandra Krunić izgubila je od Kanadjanke Rebeke Marino sa 1:2.

Naredni mečevi igraju se sutra u novosadskoj hali Spens, a prvi duel izmedju Bojane Jovanovski i Rebeke Marino počinje u 14.00.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Voznijak srećna zbog prve pobede

Izvor: Sportski Žurnal, 06.Feb.2011, 20:21

. Kanadska teniserka Aleksandra Voznijak rekla je da joj je posebno drago što je u Novom Sadu pobedila Anu Jovanović u Fed kupu, naročito zato što joj je to prva pobeda posle skoro osam meseci.. – Srećna sam što sam pobedila, posebno zato što mi je ovo prva pobeda posle Vimbldona – rekla je...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.