Izvor: Luftika.rs, 29.Apr.2016, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Specijalni popust u Pozorištu mladih

Od 27. aprila do kraja maja cene karata za predstave „Ožalošćena porodica“, „Potpuno skraćena istorija Srbije“, „Otvarač“, „Ljubav“, „Aj Karmela“ i „Muške stvari“ u Pozorištu mladih snižene su na 200 dinara. U tom periodu neće važiti drugi popusti.
„Potpuno skraćena istorija Srbije“ 13. maj
„Muške stvari“ 14. maj
„Ljubav“ 15. maj
„Ožalošćena porodica“ 17. maj
Karte za sve predstave na repertoaru Pozorišta mladih >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << mogu se rezervisati na blagajni ili pozivom na telefon 021 521 826. Na dan predstave karte se ne mogu rezervisati. Rezervisane karte za predstave na Dramskoj sceni moraju se preuzeti 24 sata pre predstave, a nakon toga se puštaju u prodaju.Blagajna Pozorišta mladih radi od 10 do 20 časova radnim danima. Blagajna ne radi ponedeljkom! Subotom i nedeljom blagajna radi od 9 do 13 časova. Ukoliko je vikendom na repertoaru predstava u večernjem terminu radno vreme blagajne se produžava do početka večernje predstave.
Repertoar bioskopa pogledajte ovde.  

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.