Sombor: Batagon ponudio dodatnih milion evra za Fabriku akumulatora

Izvor: Radio 021, 07.Avg.2017, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sombor: Batagon ponudio dodatnih milion evra za Fabriku akumulatora

Švajcarska kompanija Batagon dala je novu, bolju ponudu za kupovinu Fabrike akumulatora Sombor.

"Druga obavezujuća ponuda kompanije Batagon International AG iznosi četiri i po miliona evra, što je za milion evra više u odnosu na ono što su ponudili prethodni put. Ja kao stečajni upravnik oduševljen sam njihovom novom ponudom. Radi se o ozbiljnom povećanju", preneo je stečajni upravnik FAS-a, Predrag Ljubović, napominjući da je zvaničan dopis Batagona stigao u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << petak, pred sam istek radnog vremena.

"U ponedeljak ću se obratiti Odboru poverilaca i predložiti im prodaju imovine Fabrike akumulatora Sombor kompaniji Batagon. Mislim da nema šta da se taktizira jer je ova ponuda ozbiljan napredak u odnosu na prethodnu. Očekujem da će Odbor poverilaca dati saglasnost za prodaju", ispričao je Ljubović.

SoInfo podseća da je procenjena vrednost FAS-a 24,57 miliona evra.

Švajcarsko preduzeće je na javnom nadmetanju za prodaju imovine FAS (20. jula) postala vlasnik imovinske celine 2 - Trgosirovina. Nekadašnji otpad kupili su za 305.000 evra.

Autor: soinfo.org

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Švajcarci poslali novu ponudu za FAS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Avg.2017, 10:26

Švajcarska kompanija Batagon International dala je novu, bolju ponudu za kupovinu Fabrike akumulatora Sombor (FAS), prenosi portal Soinfo...Kako piše ovaj portal, Predrag Ljubović, stečajni upravnik FAS, rekao je da druga, obavezujuća ponuda kompanije Batagon International AG iznosi 4,5 miliona...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.