Snabdevanje individualnih potrošača gasom stabilizovano

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jan.2009, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snabdevanje individualnih potrošača gasom stabilizovano

NOVI SAD - Snabdevanje gasom oko 60.000 individualnih potrošača na području Novog Sada i još pet opština u južnoj Bačkoj i Sremu je gotovo potpuno stabilizovano, izjavio je danas Tanjugu direktor Javnog preduzeća "Novi Sad - gas" Jovo Vujanović.

Taj energent je u petak popodne počeo da stiže u svih 25 naselja u opštinama Novi Sad, Bačka Palanka, Bački Petrovac, Beočin, Sremski Karlovci i Mali Iđoš i snabdevanje je normalno kod gotovo 90 odsto korisnika >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << gasa, rekao je on.

Ekipe tog preduzeća su na terenu da bi građanima pomogle u deblokiranju gasnih setova i otklonile druge kvarove nastale prekidom isporuke prirodnog gasa proteklih dana i biće na raspolaganju potrošačima dok god je potrebno, naglasio je Vujanović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.