Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Dec.2009, 08:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Slepa ulica" u Novosadskom pozorištu

NOVI SAD - U Novosadskom pozorištu (Ujvideki sinhaz), koje daje predstave na mađarskom jeziku, večeras će se održati premijera drame "Slepa ulica", nastala po komadu "Posle kraja" savremenog britanskog pisca Denisa Kelija.

"Slepa ulica" je diplomski rad Agneš Rafai i Gabora Ponga, koji tom predstavom završavaju studije glume na Akademiji umetnosti u Novom Sadu u klasi profesora Šandora Lasla.

Drama govori o opstanku dvoje mladih, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zatočenih u skučenom prostoru jednog kafića kraj kojeg je pala atomska bomba. Oni se bore s nestašicom vode i hrane, ali im je još veći izazov kako da izađu na kraj jedno s drugim.

Predstava počinje u 19 sati, a ulaz je slobodan. Prva repriza drame predviđena je za 14. januar iduće godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Premijera "Slepe ulice"

Izvor: Radio 021, 19.Dec.2009

Premijera drame "Slepa ulica" zakazana je za večeras u Novosadskom pozorištu.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.