Širi se zona naplate parkiranja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Mar.2011, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Širi se zona naplate parkiranja

NOVI SAD -

Zona naplate parkiranja u Novom Sadu, za oko dva meseca, biće proširena i na deo Grbavice, kao i na pet ulica kod Futoške pijace, izjavio je pomoćnik direktora za saobraćaj i razvoj u Javnom komunalnom preduzeću "Parking servis" Milenko Ljubičić.

Ljubičić je najavio da će u pomenutim delovima grada oko 550 postojećih parking mesta biti u plavoj zoni, ali i da će Novosađanima uskoro na raspolaganju biti i oko 200 novih parking mesta.

Za oko >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dva meseca parking će se naplaćivati i u ulicama Braće Ribnikar, Ćirpanovoj, Branislava Nušića, Takovskoj, zatim u ulici Žike Popovića, delu ulica Danila Kiša i Lilike Bem, koji su bliži Bulevaru oslobođenja, kao i na Trgu Komenskog. Sat vremena zadržavanja automobila na tim lokacija koštaće 35 dinara.

U preduzeću "Parking servis", takođe, najavljuju da će Novosađani uskoro dobiti oko 200 novih parking mesta, i to na Trgu Komenskog, kao i u ulicama Braće Ribnikar i Ivana Kosančića.

Sredinom aprila trebalo bi da bude završeno novih 20 mesta u ulici Braće Ribnikar. U maju se očekuje pribavljanje dokumentacije za rekonstrukciju Trga Komenskog sa novih 45 parking mesta, i za radove u ulice Ivana Kosančića.

Javno komunalno preduzeće "Parking servis" trenutno ubira prihode od oko 7 i po hiljada parking mesta u Novom Sadu, među kojima su i ona kod Štranda i Najlon pijace gde se naplata vrši povremeno.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.