Izvor: Luftika.rs, 28.Avg.2020, 15:57

Septembar će biti najgori mesec u godini za ova 3 znaka

Blizanci, Vage i Vodolije neka se spreme na brojne poteškoće koje ih čekaju u septembru.
Devica, a ovo je njen period, je simbol žetve, a njen element je zemlja. Zemaljska i intuitivna, ova astrološka sezona služi kao podsetnik da je jesen baš iza ugla.
Zato će mnogi znakovi osećati pojačanu nervozu, nezadovoljstvo, pesimizam, a biće podložni i destruktivnim impulsima, piše Telegraf.rs.
Blizanci Bićete veoma bučni i skloni raspravi, Blizanci. S obzirom da sunce u >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Devici blista nad vašom četvrtom kućnom kućom, porodice, stabilnosti i emotivnih iskustva, verovatno ćete se nervirati zbog svih sitinica u kući i na poslu, i učinićete sve što je u vašoj moći da ostanete organizovani.
Pun mesec u Ribama 22. avgusta utiće na vašu desetu kuću nasleđa, prestiža i profesionalne reputacije , donoseći zatvorenost i jasnoću u vašim odnosima, ali i potrebu za građenjem autoriteta na poslu. Pazite se energije Neptuna, i nemojte da zaboravite na svoj krajnji cilj.
Dobra vest je da će Merkur 5. septembra ući u vaš sestrinski znak Vage, što će pam moći da bolje uvidite vaše dugoročne vidike i pomoći da se prepustite preduzetničkim poduhvatima.
Vaga Sunce u Devici aktiviraće vašu tajnovitu 12. kuću privatnosti, duhovnosti, bliskosti, karme i svih stvari koje se nalaze iza kulisa ove sezone, što znači da ćete verovatno biti u introspektivnom raspoloženju sve to vreme. Posmatraćete svoju unutrašnjost, te će vam stalno navirati različite misli.
Ova sezona kojom vlada Merkur doneće vam priliku da napravite korak unazad i promenite percepciju mnogih stvari koje se prevashodno odnose na vaš život.
Pun mesec u mističnim Ribama 22. avgusta uticaće na vašu šestu kuću zdravlja i dnevnih obaveza, što znači da nešto u ovom području vašeg života treba priznati ili prilagoditi. Vaša dobrobit će ove sezone biti glavni fokus, iako se na prvi pogled neće čini tako.
Vodolija Iako je vreme da uživate u svom napornom radu i efikasnosti, energija Device će vam doneti nezadovoljstvo koje se odnosi na samokritiku i sagledavanje svakog detalja.
Sunce u Devici uzburkaće vašu erotsku osmu kuću seksa, dugova, intimnosti i transformacija ove sezone, što znači da ćete posmatrati koliko energije ulažete u vaše poslove, obaveze ali i ljubav.
Umesto da kritikujete sve što vidite i preispitujete sve što radite, ovo je prilika da pregledate količinu energije koju dajete u odnosu na ono što ste dobili zauzvrat.
Mesečni horoskop za septembar 2020. godine

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.