Seminar Ostvarite svoje ciljeve 11. juna

Izvor: Radio 021, 06.Jun.2016, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seminar "Ostvarite svoje ciljeve" 11. juna

Jednodnevni seminar "Ostvarite svoje ciljeve" Branislava Maričića održaće se u subotu, 11. juna u Novom Sadu.

Ako ste rukovodilac i/ili vlasnik kompanije, ali niste zadovoljni profitom i želite da promenite to stanje? Ili imate potrebu pomognete svojim saradnicima, tako što ćete ih poslati na seminar? Vi ste menadžer ili radite u prodaji i ne dostižete ono što želite? Odlučili ste da više ne kasnite na posao i da date sve od sebe, ali "ne ide"?

Vi ste član >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << porodice, a nikada nemate vremena za svog bračnog druga i decu? Nikako da uštedite za stan, automobil, put u inostranstvo i sl, a želite?

Želite da smršate ali vam, i pored svih dijeta, nikako ne polazi za rukom? Hoćete da se rešite duvanskog dima, jer smeta i vama i drugima, a nikako da prekinete sa pušenjem? Konačno ste rešili da položite preostale ispite na fakultetu, ali nikako da počnete da učite?

Ako je odgovor na bilo koje od ovih pitanja DA, i odnosi se na Vas, onda je ovo pravi seminar koji treba da pohađate i stečena znanja primenite u praksi.

Svakog izuzetno uspešnog čoveka, bez obzira da li je na polju učenja, biznisa, sporta, umetnosti, nauke ili duhovnosti krasi jedna veština – koja se može lako steći - samodisciplina.

Svaki polaznik seminara dobija sertifikat i na poklon knjigu "Samodisciplina", autora Branislava Maričića.

Seminar će trajati od 10 do19 sati, a zainteresovani treba da se prijave na telefon 069/44-44-023.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.