Izvor: Radio 021, 04.Jun.2019, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sednica Skupštine FK Vojvodina 11. juna

Sednica Skupštine FK Vojvodina održaće se u utorak, 11. juna, na kojoj bi trebalo da se odabere novo rukovodstvo kluba.

Sednicu je zakazao predsednik Skupštine Kluba Dragoljub Samardžić, a održaće se u prostorijama Fudbalskog centra "Vujadin Boškov" na Veterniku, Novosadski put 114.

Na prethodnoj sednici Skupštine, koja je sazvana na inicijativu navijača pre više od mesec dana, nije bilo "kvoruma", a iz kluba su tada poručili da će se o problemima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u klubu razgovarati na kraju sezone, kada pristignu svi potrebni izveštaji.

Narednog utorka na mesto predsednika trebalo bi da bude izabran Vojislav Gajić, umesto dosadašnjeg prvog čoveka Dušana Vlaovića, dok će doći i do pregrupisanja u Upravnom odboru.

U njemu će ostati finansijer kluba Dušan Bajatović, očekuje se da poverenje dobije i advokat Božidar Beronja, dok je goruće pitanje i mesto sportskog direktora, pošto Saša Drakulić neće ostati na toj funkciji nakon loših rezultata. Prva želja bio je Ranko Stojić, a trenutno najbliži tom mestu je bivši fudbaler "stare dame" Nikola Lazetić, koji bi potom morao da izabere i trenera za narednu sezonu.

Sve to odigraće se pred početak priprema, u tom periodu Vojvodina bi trebalo da izabere novi tim, trenera i reši mnoge goruće probleme.

Sednica će početi u 18 časova.

Autor: 021, Mondo

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.