Izvor: Radio 021, 22.Maj.2020, 20:15

Sednica Glavnog odbora DS-a pomerena na dan izbora

Sednica Glavnog odobra Demokratske stranke (DS) pomerena je za dan izbora 21. juna, kako bi i ona bila deo bojkot kampanje

Ove navode je objavio portal nova.rs, pozivajući se na izvore bliske rukovodstvu DS.

Sednica Glavnog odbora DS će biti održana opod sloganom: "Demokrate biraju pošteno, ne idu na lažne Vučićeve izbore".

"Glavni odbor ima skoro 400 članova, među njima ima i starijih osoba koji se i dalje čuvaju zaraze. Očekujemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i procenu epidemiologa", rekao je izvor iz DS.

Vrh stranke, na na čelu sa Zoranom Lutovcem, najavio da će se sednica Glavnog odbora održati 31. maja, dok je deo članstva koji se zalaže za izlazak na izbore, a koji predvodi Radoslav Milojičić Kena, uputio poziv demokratama da se okupe 17. maja na sednici GO u Sava centru, ali je postignut dogovor da sednica bude krajem meseca.

Autor: FoNet

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.