Izvor: Radio 021, 19.Okt.2019, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Radulović ponovo na čelu pokreta "Dosta je bilo"

Saša Radulović izabran je danas ponovo za predsednika pokreta Dosta je bilo (DJB), na sednici skupštine u Sava centru, na kojoj je za njegovu zamenicu izabrana Branka Stamenković, a za potpredsednike Vojin Biljić, Hana Adrović i Aleksandar Bujić, saopštio je DJB.

U obraćanju nakon izbora za predsednika DJB, Radulović je rekao da reč neodgovornost najbolje opisuje svaku vlast u Srbiji u poslednjih 30 godina, "jer je za to vreme čitava država opljačkana, a ispada da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << za to niko nije kriv jer svaka nova vlast štiti onu prethodnu i nastavlja da radi isto".

On je ocenio "da je Srbija danas u izuzetno ozbiljnoj situaciji, da smo postali kolonija i da nam preti nestanak, jer kvalifikovana radna snaga odlazi u Nemačku, a nekvalifikovana u Srbiji mota kablove u nemačkim kompanijama kojima neodgovorna vlast plaća subvencije od 10.000 evra po radnom mestu".

Uz izjavu da "DJB u politiku donosi odgovornost", Radulović je rekao da pokret čine građani kojima se patriotizam podrazumeva, kosmopolite, ljudi koji žive od svog rada i bore se protiv svih parazita koji žive na grbači drugih.

"Nakon izbora novog rukovodstva, DJB nastavlja svoju bespoštednu i beskompromisnu borbu za Srbiju u kojoj se lepo i rado živi", navedeno je u saopštenju.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Saša Radulović opet na čelu pokreta Dosta je bilo

Izvor: Beta, 19.Okt.2019

Saša Radulović izabran je danas ponovo za predsednika pokreta Dosta je bilo (DJB), na sednici skupštine u Sava centru, na kojoj je za njegovu zamenicu izabrana Branka Stamenković, a za potpredsednike Vojin Biljić, Hana Adrović i Aleksandar Bujić, saopštio je DJB.U  obraćanju nakon izbora za...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.