Sajam venčanja sledećeg vikenda na Spensu

Izvor: Radio 021, 25.Jan.2015, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajam venčanja sledećeg vikenda na Spensu

Sajam venčanja "Imagine Your Wedding" biće održan 31. januara i 1. februara u Svečanom salonu Spensa od 10 do 20 časova, najavili su organizatori.

"Imagine Your Wedding" će predstaviti sve karike u lancu koje čine ceremoniju i proslavu venčanja te pružiti priliku mladim parovima da na jednom mestu vide i izaberu sve što će učiniti njihov dan posebnim.

Bogat ovogodišnji program okupiće salone venčanica, ateljee svečanih haljina, zlatare, cvećare, poslastičarnice, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << dok će se revijama venčanica predstaviti saloni "Dar" i "Aki" iz Beograda, kao i modni atelje "Amica" iz Novog Sada. Prezentaciju cvetnih dekoracija za torte održaće radionica "Đurđica" iz Batajnice.

Pored odevnih i ukrasnih sadržaja, na sajmu će zainteresovani moći da pronađu fotografa i snimatelja, rezervišu restoran, limuzinu ili angažuju dekoratera. Muzički program će pružiti i svojevrstan kolaž bendova sa kojima se može ostvariti kontakt i ispuniti svoje muzičke apetite.

Salon će biti održan od 10 do 20 časova, a ulaz je besplatan.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.