Rukometni šampioni Srbije posetili osnovce

Izvor: Radio 021, 12.Nov.2015, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometni šampioni Srbije posetili osnovce

Rukometaši Vojvodine Milan Jovanović i Vanja Smiljanić danas su se družili sa učenicima OŠ "Sonja Marinković" na Grbavici.

Nakon nepunih 10 sati od osvajanja Superkupa Srbije, ova dva rukometaša su odigrala revijalni meč sa mališanima u školskom dvorištu ove škole.

Šampioni Srbije su delili autograme, ali i pozivnice za utakmicu Lige šampiona na kojoj će crveno-beli dočekati Meškov iz Bresta. Utakmica se igra u subotu u 18 časova na Spensu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<
Rukometni klub Vojvodina nastavlja sa akcijom popularizovanja rukometa i sporta, pa će već sutra igrači posetiti još desetak osnovnih škola na području Novog Sada.

Podsetimo, Vojvodina je sinoć u Aranđelovcu bila bolja od subotičkog Spartaka u finalu Superkupa Srbije. Oni su dobili sa 24:18 i po treći put zaredom osvojili ovaj trofej, čime je nastavljena dominacija na domaćoj sceni.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.