Rukometašice Srbije savladale Španiju

Izvor: Radio 021, 06.Dec.2016, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometašice Srbije savladale Španiju

Ženska rukometna reprezentacija Srbije napravila je veliko iznenađenje na prvenstvu Evrope u Švedskoj, pošto je večeras u drugom kolu savladala favorizovanu selekciju Španije sa 25:23 (11:8).

Rukometašice Srbije su pobedom protiv aktuelnih vicešampionki definitivno potvrdile plasman u drugu fazu, gde će preneti najmanje dva boda.

Blistala je na golu Marija Čolić sa 15 odbrana, a u napadu su se istakle Katarina Krpež sa šest golova, Jovana Stojiljković sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << pet i Sanja Radosavljević sa četiri gola. U ekipi Španije Karmen Martin postigla je šest golova.

Srbija je u prvom kolu bila bolja od Slovenije 36:34, dok je Španija poražena od Švedske 25:19.

U poslednjem kolu grupne faze, u četvrtak, Srbija igra protiv Švedske od 20.45. Španija i Slovenija sastaju se od 18.30.

Autor: Tanjug

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.