Izvor: 021info.rs, 23.Apr.2019, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometaši Vojvodine sutra protiv Železničara

Rukometaše Vojvodine sutra, 24. aprila, očekuje derbi prvenstva sa niškim Železničarom u okviru četvrtog kola plej ofa Superlige Srbije.   Vojvodina je lider na tabeli sa maksimalnim učinkom, a predstojeći meč je peti susret u sezoni sa Železničarom. Vojvodina ima tri pobede i jedan remi.     -Železničar je izuzetna ekipa. Ovaj meč je nešto sasvim drugo. Ekipa koju vodi Veselin Vujović iz dana u dan je sve kompaktnija. Doveli su ogroman broj igrača. Mnogo je uloženo u taj tim. Imaju sjajne pojedince. Neće nam biti lako. Treba da budemo vrlo koncentrisani svih 60 minuta. Svaki detalj će biti važan. Očekujem sjajnu rukometnu predstavu. Pozivam navijače, koji su bili sjajni u prethodnom duelu protiv Železničara u četvrtfinalu Kupa, kao i protiv Dinama na početku plej ofa, da nam pomognu. Potrebni su nam jako, jako. Samo sa njima možemo korak bliže krajnjem cilju. Ovo je bitka za Srbiju...

Nastavak na 021info.rs...






Povezane vesti

Vojvodina u derbiju bolja od Železničara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Apr.2019, 08:58

U derbiju rukometnog prvenstva Srbije, u četvrtom kolu plej ofa za rukometaše, Vojvodina je u Novom Sadu bila bolja od Železničara sa 23:22. 

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 021info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 021info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.