Izvor: Radio 021, 16.Okt.2019, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometaši Vojvodine gostuju Nexeu u Seha ligi

Rukometaši Vojvodine gostovaće u subotu, 19. oktobra, u Našicama protiv ekipe Nexea, u 6. kolu Seha lige.

Srpski šampion u dosadašnjem toku takmičenja ima tri pobede i remi, uz utakmicu manje. Voša je pobedila Nexe na startu sezone sa šest golova razlike.

Strateg novosadskog tima Boris Rojević kaže da idu na duel starom poznaniku, ukazujući na to da je Nexe sastavio ozbiljan tim, koji je jači u odnosu na onaj s kojim su igrali prošle sezone fajnl-for u takmičenju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />
"Mislim da nikad nismo slavili u Našicama i zato nemamo pravo da pretimo. Možda su sada i najozbiljniji konkurent Zagrebu u hrvatskom prvenstvu, a u regionalnoj ligi ponovo žele da idu do kraja. Očekujem veliku borbu. Ne znam još u kom sastavu ćemo nastupiti. Milašević koji nam je važan igrač posebno u odbrani, a koji je igrao u prvom meču protiv Nexea gde smo videli šta iz dobre odbrane možemo da uradimo na terenu je i dalje pod znakom pitanja. To su neke okolnosti koji na nas koji smo klub sa skromnim budžetom mnogo utiče, ali smo navikli već na to i nosimo se sa tim koliko možemo", navodi Rojević.

Utakmica između Nexea i Vojvodine igra se sa početkom u 15 časova.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.