Izvor: Radio 021, 06.Sep.2019, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Retki slepi miš pronađen u rukavu kaputa u butiku

Pripadnik jedne od najređih vrsta slepih miševa otkriven je u rukavu jednog kaputa u prodavnici odeće u Velikoj Britaniji.

Životinju su otkrili zapanjeni radnici prodavnice garderobe u Solsberiju u Viltširu. Slepi miš je prevezen u veterinarsku stanicu ali je ubrzo uginuo.

"Donela sam nekoliko kaputa iz magacina. Bio je u rukavu jednog od njih. Verovatno ga je uplašila dnevna svetlost pa je prešao na jedan od rafova. Nismo znali da je reč o jako retkoj vrsti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << životinje. Pomislila sam da je u pitanju dečja igračka, a onda da je obični slepi miš", rekla je za BBC Naomi Jang koja je pronašla životinju.

Rare bat discovered in coat sleeve at clothes shop to be put on display in the Natural History Museum https://t.co/Cc92E3m2pJ

— The Telegraph (@Telegraph) September 5, 2019

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.