Razmatrane žalbe na presudu Milanu Daboviću

Izvor: Radio 021, 20.Nov.2017, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razmatrane žalbe na presudu Milanu Daboviću

Apelacioni sud u Beogradu razmatrao je žalbe na prvostepenu presudu kojom je letos Milan Dabović osuđen na šest godina zatvora zbog učešća u trgovini drogom.

Javnom delu sednice prisustvovao je i Dabović sa svoja dva branioca. Nakon većanja i glasanja, Apelacioni sud će odlučiti da li će potvrditi prvostepenu presudu, a može i da je preinači ili da je ukine i naloži ponavljanje suđenja.

Odluka će biti poznata u narednom periodu nakon što odluka bude >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << napisana i obrazložena. Dabović, brat košarkašica Milice i Ane Dabović, nalazi se u pritvoru od septembra 2016. godine, kada je uhapšen sa 2,4 kilograma kokaina u kolima na Brankovom mostu u Beogradu.

Viši sud u Beogradu koji mu je izrekao prvostepenu presudu zaključio da je kriv što je izvršio krivično delo proizvodnja i stavljanje u promet oponih droga, jer nije prihvatio njegovu odbranu, smatrajući da je neiskrena. Tokom suđenja i u završnoj reči negirao je vezu sa opojnim drogama, navodeći da je "kriv što je mislio da ima prijatelja".

Autor: agencije

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.