Izvor: Luftika.rs, 23.Mar.2018, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rak je sinonim za odanost

Rak nikada nije u potpunosti srećan dok ne ostvari duboku emotivnu vezu, a kada se zaljubi uvek razmišlja dugoročno. U potrazi je za osobom s kojom će izgraditi stabilan dom i osnovati porodicu. Rak puno daje ali isto tako puno i traži. Željan je pažnje, voli da mu se dokazuje ljubav, ali uvek “vraća” istom merom.
Ono što takođe karakteriše Rakove jeste što se oni trude da reše svaki problem koji naiđe u vezi, jer ne žele da bilo šta stane na put njihovoj ljubavi. Zbog toga, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << preljuba kod Rakova nije opcija za rešavanje problema.
Rakovi se najčešće pribojavaju za svoje voljene, naročito za svoju decu a za sebe i ne toliko. Kada su u pitanju njihovi voljeni partneri, neustrašivo će stati u njihovu odbranu po svaku cenu. Pored toga, uglavnom su religiozni, duhovne vrednosti više cene od materijalnih, a ljubav im je ubedljivo najvažnija!
Rak se ističe kao najveći pobornik vernosti ali još nekoliko znakova nije sklono preljubi. To je Bik, koji teži stabilnosti i veoma je pouzdan, Vaga, zbog svoje urođene borbe za pravdu i želje za harmoničnom vezom, Devica jer je osetljiva i tradicionalna kada je ljubav u pitanju i Jarac jer je strpljiv pa radi na vezi koliko god je potrebno.
Njima su zvezde naklonjene: Ova dva znaka nikada neće raskinuti

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.