Izvor: Radio 021, 22.Jul.2020, 22:37

Radovanović: Nisam deo stručnog tima u Šapcu

Epidemiolog Zoran Radovanović izjavio je, povodom najave gradonačelnika Šapca da će biti deo ekspertskog tima u borbi protiv koronavirusa u tom gradu, da nije preuzeo "nikakvu zvaničnu funkciju".

Zelenović je na konferenciji za novinare u Šapcu najavio da će deo ekspertskog tima Grada Šapca u borbi protiv epidemije korona virusa biti Zoran Radovanović, genetičar Oliver Stojković, kao i epidemiolog u penziji Dragutin Marković.

"Po sredi je nesporazum, jer >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << nisam preuzeo nikakvu zvaničnu funkciju. Narednih dana idem na odmor, tako da ni fizički ne bih mogao da se angažujem u tom svojstvu", izjavio je Radovanović.

Prema njegovim rečima, Zelenović se prekjuče sreo sa Oliverom Stojkovićem i s njim, tražeći, kako je rekao, savete zbog teškoća na koje nailazi.

"Slične savete dajem svima koji mi se obrate. Na gradonačelnikovo pitanje da li može da navede moje ime kao konsultanta, odgovorio sam mu da nemam šta da krijem. Dakle, u okviru svojih mogućnosti, savete dajem svakome ko mi ih zatraži", kazao je Radovanović.

Autor: N1

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Radovanović: Nisam deo ekspertskog tima u Šapcu, u pitanju je nesporazum

Izvor: Luftika.rs, 23.Jul.2020, 07:12

Epidemiolog Zoran Radovanović izjavio je, povodom najave gradonačelnika Šapca da će biti deo ekspertskog tima u borbi protiv koronavirusa u tom gradu, da nije preuzeo „nikakvu zvaničnu funkciju“.. Zelenović je na konferenciji za novinare u Šapcu najavio da će deo ekspertskog tima Grada Šapca...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.