Izvor: Radio 021, 09.Dec.2018, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnik teško povređen na gradilištu "Beograda na vodi"

Radnik (46), teško je povređen na gradilištu Beograda na vodi.

Kako nezvanično saznaje televizija N1, radnik je sa visine od oko šest metara pao na beton, kada je pukla daska na kojoj je stajao.

Hitna pomoć je teško povređenog radnika prevezla u Urgentni centar.

Policija je izašla na teren.

Autor: N1

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Teško povređen radnik na gradilištu Beograda na vodi

Izvor: Mondo, 09.Dec.2018

Radnik star 46 godina teško je povređen na gradilištu Beograda na vodi...Foto: Mondo/Goran Sivački..Kako nezvanično saznaju, radnik je sa visine od oko šest metara pao na beton, kada je pukla daska na kojoj je stajao.Hitna pomoć je teško povređenog radnika prevezla u Urgentni centar...Policija...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.