Radmila Popadić najuspešnija žena u agrobiznisu

Izvor: Vesti-online.com, 17.Maj.2010, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radmila Popadić najuspešnija žena u agrobiznisu

Poljoprivrednica iz Požege Radmila Popadić pobednica je konkursa "Gazdarica", koji je "Oportjuniti banka" organizovala za žene uspešne u agrobiznisu, saopšteno je u ponedeljak na 77. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu.

U konkurenciji desetak žena koje vode registrovana poljoprivredna domaćinstva, ona je pobedila kao uspešan uzgajivač šitake gljiva, čiji se proizvodi nalaze u lokalnim prodavnicama zdrave hrane i na pijacama.

Nagradu od 500.000 dinara, koja joj je uručena na Novosadskom sajmu, nosilac prve titule "Gazdarica" iskoristiće za ulaganje u ventilacioni sistem i drugu opremu za uzgoj gljiva.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.