Radionica Pisanje u pokretu u subotu u CK13

Izvor: Radio 021, 10.Maj.2018, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radionica "Pisanje u pokretu" u subotu u CK13

Radionica "Pisanje u pokretu" održaće se u subotu, 12. maja u Omladinskom centru CK13.

Učesnici ovog događaja biće polaznici radionica kreativnog pisanja koje se pod nazivom "Pisalište" već nekoliko godina održavaju u CK13. Oni pozivaju da im se pridruže i svi ljudi koji uživaju u samom činu pisanja.

"Pozivamo sve zainteresovane na ovaj jedinstveni spisateljski događaj. Svi koji se priključe zajedno će obići nekoliko lokacija u centru grada, na kojima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << će pisati po petnaestak minuta, dok će završna i polazna tačka biti Omladinski centar CK13, gde će se na kraju i čitati radovi koji su nastali u toku šetnje", navode organizatori ove književne šetnje.

Za pisanje u pokretu nije neophodna prijava, poželjno je da sa sobom ponesete olovku i svesku i dovoljno je samo da se pojavite ove subote u dvorištu Crne kuće u 12 časova.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.