Radikali protiv redukcije pokrajinske vlade

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Mar.2011, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radikali protiv redukcije pokrajinske vlade

NOVI SAD -

Poslanici Srpske radikalne stranke (SRS) u Skupštini Vojvodine glasaće protiv nagoveštene rekonstrukcije pokrajinske vlade, jer su uvereni da se radi o običnoj farsi, najavio je danas u Novom Sadu član poslaničke grupe te stranke Goran Tajdić.

"Rekonstrukcija Vlade Vojvodine je farsa koju je smislila pokrajinska vlast, kako bi barem za kratko vreme prikrila drastični pad standarda građana, veliku nezaposlenost i katastrofalan položaj vojvođanske privrede", >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rekao je Tajdić na redovnoj konferenciji za novinare u sedištu Okružnog odbora SRS za južnu Bačku.

Prema njegovom mišljenju, rekonstrukcija pokrajinske vlade neće doneti nikakve uštede, niti će se smanjiti činovnički aparat u sekretarijatima.

"Umesto sadašnjih 17, Vlada Vojvodine će imati 12 sekretarijata, ali tako što će 10 biti spojeno u pet i svi činovnici će ostati na broju. Umesto dva sekretarijata sa, na primer, 30 i 20 zaposlenih, dobićemo jedan sa 50 birokrata, a sekretari ukinutih resora će postati zamenici", ukazao je Tajdić.

Vlada Vojvodine će, kako je najavljeno, biti rekonstruisana na dvema odvojenim sednicama pokrajinskog parlamenta, koje će biti održane istog dana - 5. aprila.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.