Izvor: Radio 021, 09.Feb.2019, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Račun FK Vojvodina blokiran za 800.000 evra

Račun FK Vojvodina blokiran je za 95 miliona dinara, odnosno za oko 800.000 evra.

Možda se predsednik Voše Dušan Vlaović ugrizao za jezik kada je na jučerašnjem predstavljanju novih fudbalera "stare dame" rekao da su "veoma zadovoljni finansijskom konsolidacijom kluba i da je to prilično uspešno, za sada, urađeno", s obzirom na to da je bukvalno istog dana, 8. februara, račun Vojvodine blokiran za više od 95 miliona dinara.

Ovaj podatak objavljen je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << na sajtu Narodne banke Srbije i, kako se može videti, ovo je četvrta blokada računa u 2019. godini. Do sada su u pitanju bile kraće blokade od nekoliko dana, koje je klub uspešno rešavao.

Prema nezvaničnim informacijama, koje su preneli mediji, razlog blokada je izvršno rešenje o isplati duga nekadašnjem predsedniku Dragoslavu Vukoviću, koji je klubu davao pozajmice.

Niko iz kluba se nije oglašavao povodom najnovije blokade.

Na sednici Skupštine FK Vojvodina krajem decembra, rečeno je da je neophodno da se klubu u naredna tri meseca obezbedi više od 2,5 miliona evra, kako bi se obezbedila licenca i klub mogao normalno da funkcioniše.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.