RG: Đoković sa Bautistom od 11h ako ne bude kiše

Izvor: Radio 021, 31.Maj.2016, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RG: Đoković sa Bautistom od 11h ako ne bude kiše

Novak Đoković igra danas od 11h prvi meč desetog dana Rolan Garosa sa Špancem Robertom Bautistom Agutom na centralnom terenu Filip Šatrije.

Njihov duel trebalo je da bude odigran u ponedeljak, ali zbog konstantne kiše u Parizu nije ni počeo, kao ni preostalih sedam planiranih.

Prvi i 16. teniser sveta će se sastati peti put, a Đoković je dobio svih pet prethodnih duela, izgubivši samo jedan set. Poslednji pre 25 dana u Madridu sa 6:2, 6:1.

Bolji iz ovog duela igraće u četvrtfinalu sa pobednikom meča David Ferer - Tomaš Berdih.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Nole u problemu - Izgubio prvi set, pa usledio novi prekid!

Izvor: Sportske.net, 31.Maj.2016

Loš početak današnjeg meča osmine finala za najboljeg tenisera sveta!..Posle dana pauze zbog kiše, Novak Đoković je danas konačno izašao na teren, u duelu sa Špancem Bautistom Agutom, ali je izgubio prvi set rezultatom 6:3!..Međutim, problemi se nastavljaju, kiša je ponovo počela da pada...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.