Izvor: Luftika.rs, 25.Feb.2021, 17:10

Putinovim ukazom Miloš Biković dobio rusko državljanstvo

Jedan od trenutno najvoljenijih srpskih glumaca, Miloš Biković dobio je državljanstvo Rusije, a kako kaže, za njega je to blagoslov.
Biković je izuzetno popularan u Rusiji i učestvovao je u velikim filmskim i televizijskim projektima tokom poslednjih sedam godina.
Poznati srpski glumac, koji je u Rusiji napravio već zavidnu karijeru, Miloš Biković dobio je rusko državljanstvo, saopšteno je na zvaničnom portalu za pravne informacije Rusije.
„Dati državljanstvo Rusije >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << sledećim licima:… Biković Milošu, rođenom 13. januara 1988. godine u Srbiji“, navodi se u ukazu koji je potpisao predsednik Rusije Vladimir Putin, prenosi Sputnik.
Miloš Biković je jedan od najpoznatijih glumaca, kako u Srbiji tako i u Rusiji. Poznati su njegovi filmovi „Balkanska međa“ i „Sunčanica“, kao i serije „Montevideo, Bog te video“, „Južni vetar“, „Grand“ i „Magomajev“.
Biković je na svom Fejesbuk profilu napisao da je za njega dobijanje državljanstva Rusije blagoslov i istočnik sreće, piše bizlife.
“Više od 7 godina aktivno učestvujem u kulturnom životu Rusije. Za mene je to blagoslov i istočnik sreće. Zahvalan sam! Od prvog dana osećam se prihvaćenim u svim sferama društva, a sada je to i zvanično potpisano od strane predsednika. Za mene je to velika čast! Nastaviću da radim na zbližavanju naših naroda kroz kulturu”, napisao je Biković.
Južni vetar je najgledaniji domaći film u bioskopima u ovoj deceniji

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.