Pucnjava na Petrovaradinskoj tvrđavi - četvoro povređenih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jan.2010, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava na Petrovaradinskoj tvrđavi - četvoro povređenih

NOVI SAD - U pucnjavi na Petrovaradinskoj tvrđavi, koja se jutros oko 5 časova dogodila u klubu "Đava", povređene su četiri osobe.

Policijska uprava u Novom Sadu je tim povodom saopštila da intenzivno traga za Markom Radenkovićem (1974) iz Novog Sada, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivična dela: teško ubistvo u pokušaju, izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

On se tereti da je jutros, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << oko 5 sati, u klubu "Đava", na Petrovaradinskoj tvrđavi, hicima iz pištolja teško povredio D.T. (1971) iz Bukovca i O.C. (1981) iz Novog Sada, a lakše ranio Novosađanina M.G. (1984).

Pošto je uznemiravao goste, obezbeđenje je Marka izvelo van objekta, ali se on, pola sata kasnije, vratio i na ulazu u klub pucao u njih.

Ušavši u "Đavu" ispalio je još nekoliko hitaca, a drškom pištolja udario je u glavu S.S. (1985) iz Novog Sada, nanevši mu lake telesne povrede, dodaje se u saopštenju.

D.T. i O.C. su smešteni u Kliničkom centru Vojvodine, sa teškim telesnim povredama, opasnim po život, dok su M.G. i S.S. posle ukazane lekarske pomoći, pušteni kući i njihove povrede nisu nanete vatrenim oružjem.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.