Prvo slavlje rukometaša Vojvodine u SEHA ligi

Izvor: Radio 021, 20.Sep.2017, 21:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvo slavlje rukometaša Vojvodine u SEHA ligi

Rukometni šampion Srbije konačno je došao do prvih bodova u ovogodišnjoj Seha ligi pošto je večeras u 4. kolu savladao u Novom Sadu ekipu skopskog Metalurga rezultatom 21:19.

Crveno-beli su do pobede došli praktično u samom finišu kada su uspeli da posle 18:17 za goste postignu tri uzastopna gola što im je bilo dovoljna prednost da je očuvaju u poslednja tri minuta.

Najefikasniji u domaćem timu bio je Vukašin Stanković sa 6 golova, Dušan Trifković je postigao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << 4, a Strahinja Stanković 3. S druge strane, najefikasniji u skopskom timu bio je Filip Kuzmanovski koji je 5 puta pogađao mrežu Vojvodine.

Uslediće nešto duža pauza u takmičenju, a u narednom kolu Vojvodina će gostovati u Velenju ekipi Gorenja. Taj susret na programu je 22. oktobra.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.