Pronađena masovna grobnica u Meksiku

Izvor: Radio 021, 05.Avg.2017, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađena masovna grobnica u Meksiku

Lokalne vlasti Meksika saopštile su da su na severu zemlje pronašle masovnu grobnicu sa 14 tela, među kojima 11 muškaraca i tri žene.

"Pronašli smo 14 tela - 11 muškaraca i tri žene. Neka tela su raskomadana, a nekima su bile vezane ruke", izjavio je tužilac meksičke oblasti Sakatekas.

Grobnica je pronađena u planinskom delu kod grada Valparaizo, gde snage bezbednosti danima pokušavaju da pronađu i uhapse lokalnu kriminalnu grupu, optuženu za seriju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << silovanja, otmice i iznude.

Vlasti su poslednjih godina pronašle brojne masovne grobnice u kojima je bilo i do 100 tela žrtava raznih kriminalnih obračuna.

Autor: Beta

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.