Promocija knjige o Pegi Gugenhajm u Američkom kutku

Izvor: Radio 021, 18.Jun.2017, 07:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promocija knjige o Pegi Gugenhajm u Američkom kutku

Promocija knjige Fransin Proz "Pegi Gugenhajm: sablazan savremene umetnosti" održaće se u četvrtak, 22. juna u Američkom kutku, Petra Drapšina 3.

Tribinu organizuje Kutak u saradnji s izdavačkom kućom Clio.

Jedinstven prikaz života Pegi Gugenhajm koji će očarati kako zaljubljenike u umetnost dvadesetog veka, tako i sve one koji su zainteresovani za američku i evropsku kulturu i njihov međusobni odnos. Živopisan i pronicljiv narativ prikazuje Pegi Gugenhajm >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << kroz gotovo svaki aspekt njenog neobičnog života, od jedinstvenih kolekcionarskih navika i otkrića koja su promenila pogled na umetnost, do prijateljstva sa poznatima, propalih brakova i skandaloznih afera.

O knjizi govore:

- Dr Jasna Jovanov, upravnica Spomen-zbirke Pavla Beljanskog

- Dr Zoran Paunović, univerzitetski profesor i urednik edicije Klepsidra

- Vitomir Simurdić, novinar

Prijave su moguće putem linka OVDE.

Promocija počinje u 18:30.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.