Izvor: Radio 021, 01.Avg.2020, 22:55

Proglašena vanredna situacija u Temerinu zbog korone

U Opštini Temerin uvedena je vanredna situacija od subote, 1. avgusta, odlučeno je na sednici Opštinskog štaba za vanredne situacije.

Vanredna situacija se proglašava zbog epidemije zarazne bolesti kovid-19 i sprovođenja operativnih mera zaštite.

O sprovođenju ove odluke staraće se opštinski Štab za vanredne situacije opštine Temerin u skladu sa Zakonom o smanjenju rizika od katastrofa i upravljanju vanrednim situacijama.

Ova odluka stupa na snagu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << odmah i biće objavljena u Službenom glasniku opštine Temerin.

Za sada nisu poznate mere koje će biti preduzete niti koliko je građana obolelo od virusa korona u ovoj opštini.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Vanredna situacija proglašena u još jednoj opštini

Izvor: B92, 02.Avg.2020, 13:27

U Opštini Temerin uvedena je vanredna situacija od 1. avgusta, odlučeno je na sednici Opštinskog štaba za vanredne situacije, objavljeno je na sajtu opštine...Vanredna situacija se proglašava zbog epidemije zarazne bolesti kovid 19 i sprovođenja operativnih mera zaštite...O sprovođenju ove odluke...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.