Izvor: Luftika.rs, 15.Apr.2021, 14:00

Profesorova žena koja je nasmejala Srbiju objašnjava zašto je otpuzala iz sobe

Profesor medicinskog fakulteta, Ivan Boričić i njegova supruga, Zdenka, juče su postali hit na društvenim mrežama.
U toku onlajn predavanja, gospođa Boričić je morala da izađe iz prostorije, te je da ga ne bi prekidala, odlučila otpuzi do vrata, ali i pored pokušaja da bude nevidljiva, upala je u kadar, i nasmejala studente koji su pratili predavanje, ali i nas koji smo gledali snimak na društvenim mrežama.
“Što se tiče hemohromatoze…. Morao sam da prekinem, žena puzala >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << da izađe iz sobe. Ono što vidite crveno, to je žena. Moja…”.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Neguj mo srbski jezik (@negujmosrbski)


“Volim da slušam njegova predavanja. On je jedan vrlo dinamičan i pametan čovek, a i ja sam, dok nisam rodila sinove, studirala medicinu. Morala sam da izađem, ali nisam htela da ga prekidam. I, eto, napravila sam malu neprijatnost mužu”, rekla je gospođa Boričić a prenosi portal “Mondo”.
Kako je rekao profesor Borčić, njemu nije bilo nimalo drago što je snimak završio na društvenim mrežama, te je studentima poslao poruku da im je bolje da uče, nego da se bave takvim stvarima.
“Ja sam to predavanje koje traje 130 minuta snimao dan pre toga, u subotu, ali zbog nekih tehničkih problema nije bio okačen na sajt fakulteta. U nedelju sam morao opet da ga snimam. Primetio sam suprugu, ali stvarno nisam mogao da snimam i po treći put. Nije mi drago što su studenti taj deo isekli i postavili na društvene mreže. Bolje bi im bilo da uče nego da se bave glupostima”, rekao je profesor a prenosi portal “Mondo”.
Izvor: Mondo.rs
Profesorske muke po onlajnu: Ovo što vidite crveno, to je žena, moja (VIDEO)

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.