Profesor govorio studentima da je sletanje na Mesec bilo lažno

Izvor: Radio 021, 14.Jun.2018, 08:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Profesor govorio studentima da je sletanje na Mesec bilo lažno

Univerzitet Vilijam Paterson u Nju Džerziju saopštio je da zvaničnici te ustanove analiziraju video snimke na kojima je prikazan jedan profesor koji je govorio studentima da je sletanje na Mesec bilo lažno, ali i da je promovisao druge teorije zavere.

Studentkinja Beni Koval iz grada Fer Lon rekla je da je izrazila zabrinutost pošto je profesor sociologije Klajd Magareli govorio o stvarima zbog kojih je njoj i drugim studentima bilo neprijatno.

Magareli, koji predaje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << na Univerzitetu Vilijam Paterson od 1967. godine, nije bio dostupan za komentar, navodi AP.

Na jednom video snimku prikazan je Magareli kako govori studentima da je slanje čoveka na Mesec bilo nemoguće.

Autor: Beta

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.